אירוע סיום שנת הלימודים תשפ"ג בביה"ס לכימיה

בביה"ס לכימיה ציינו את סיום שנת הלימודים עם פיצות ובירות, ותחרות פוסטרים מושקעת של תלמידי המחקר

אירוע סיום שנת הלימודים תשפ"ג בביה"ס לכימיה

אירוע סיום שנת הלימודים של ביה"ס לכימיה נערך ביום שני 26.6.23. סטודנטים מכל התארים וחוקרי ביה"ס נפגשו על הדשא בגינת כימיה, על פיצות ובירות.

האירוע שהפך כבר למסורת, נפתח עם ברכת ראש ביה"ס, פרופ' משה קול, ונמשך עם תחרות פוסטרים מושקעת ויצירתית שהציגו הסטודנטים מקבוצות המחקר השונות.

בסוף האירוע הוכרזו הזוכים:

בפרס הפוסטר המצטיין בכימיה אורגנית זכתה דוניה טעמה, תלמידת תואר שלישי בקבוצת המחקר של פרופ' רומן דוברובצקי:

בפרס הפוסטר המצטיין בכימיה אורגנית זכתה דוניה טעמה תלמידת תואר שלישי בקבוצת המחקר של פרופ' רומן דוברובצקי

בפרס הפוסטר המצטיין בכימיה פיזיקלית זכה ד"ר יותר פלדמן, פוסט דוקטורנט בקבוצת המחקר של ד"ר ברק הירשברג:

בפרס הפוסטר המצטיין בכימיה פיזיקלית זכה ד"ר יותר פלדמן מקבוצת המחקר של ד"ר ברק הירשברג

בפרס הפוסטר חביב הקהל זכתה ענבר זלצמן, תלמידת תואר שלישי מקבוצת המחקר של פרופ' משה קול:

בפרס הפוסטר חביב הקהל זכתה ענבר זלצמן תלמידת תואר שלישי מקבוצת המחקר של פרופ' משה קול