כנס האגודה הגיאוגרפית הישראלית - החוג לגיאוגרפיה וסביבת האדם, חנוכה תשע"ז

כנס האגודה הגיאוגרפית השנתי ייערך השנה בחוג לגיאוגרפיה וסביבת האדם, אוניברסיטת תל אביב ב-א' ו-ב' חנוכה, 26-25 בדצמבר 2016.
27 נובמבר 2016

החוג לגיאוגרפיה וסביבת האדם באוניברסיטת תל אביב יארח את הכנס השנתי ה- 57 של האגודה הגיאוגרפית הישראלית, שיתקיים במהלך חג החנוכה. הכנס יעמוד בסימן 50 שנה לייסוד החוג וחגיגות 60 שנה לייסוד אוניברסיטת תל אביב.

הכנס יכלול מושבי מליאה ומושבים מקצועיים במגוון תחומי המחקר הגיאוגרפי, סדנאות ושולחנות עגולים בהם יידונו נושאים גיאוגרפיים העומדים במרכז השיח האקדמי והציבורי וכן ערב לבוגרי החוג שייערך בסיום היום השני לכנס.

אנו מזמינים את עמיתינו הגאוגרפים, ואת אלה העוסקים בתחומים קרובים, ליטול חלק פעיל בכנס. הסדנאות והמושבים יתקיימו בימים ראשון ושני 26-25 בדצמבר 2016 (כ"ה-כ"ו בכסלו תשע"ז). בימים אלה יתקיימו גם סיורים קצרים.

אתר הכנס

תכנית כנס מפורטת